top of page

Met veel enthousiasme willen wij jullie graag voorstellen aan ons gezin en onze intieme vakantiewoning, een plek vol warmte, ontspanning en avontuur voor twee.

Wij, de familie Lemmens, zijn een dynamisch gezin. Samen vormen we het kloppende hart van deze gezellige plek, waar liefde, avontuur en het delen van onvergetelijke momenten centraal staan.

Onze vakantiewoning bevindt zich in het idyllische Borgloon, de Parel van Haspengouw! een goed uitgeruste keuken en een betoverende tuin hebben. Wat het extra bijzonder maakt, is de jacuzzi waarin jullie samen kunnen ontspannen en genieten van de sterrenhemel na een dag vol avontuur.

Vanaf hier hebben we een adembenemend uitzicht op de vilstervallei, ideaal voor romantische wandelingen en gezellige fietstochten die we als paar graag maken. Voor jullie gemak zijn er fietsen te huur, zodat jullie de prachtige omgeving op twee wielen kunnen verkennen. Bij terugkomst is er een afgesloten en overdekte fietsenstalling om jullie fietsen veilig op te bergen.

Bovendien zijn we levensgenieters, dus we houden van heerlijk eten. In de buurt zijn er tal van intieme restaurants en markten waar jullie kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. Voor een extra vleugje romantiek en plezier bieden wij ons "Surprise Me" arrangement aan. Alles is voor jullie geregeld en door ons aanbevolen, zodat jullie samen het mooiste en lekkerste van de omgeving ontdekken zonder iets te hoeven plannen.

Voor wijnliefhebbers is onze locatie ook een paradijs. We hebben veel lokale wijnboeren in de omgeving, waar jullie samen kunnen genieten van intieme wijnproeverijen en de lokale wijncultuur kunnen ontdekken.

We nodigen jullie van harte uit om samen met ons te genieten van de warmte van onze vakantiewoning, de charme van de omgeving en de vele activiteiten en lekkernijen die speciaal zijn samengesteld voor twee personen.

Een uitnodiging voor een onvergetelijk verblijf vol romantiek, ontspanning, avontuur en culinaire ontdekkingen staat altijd voor jullie open!

Hartelijke groeten, Karla, Ine, Rune en Stefan Lemmens

Faciliteiten

Ruime parking

Goed uitgeruste keuken

Electrische fietsen 

Eigen fietsroutes 

Persoonlijke ontvangst

Tuin

Jacuzzi

Gratis Wi-Fi

IMG_E0092.JPG
bottom of page